middagsdags !

halloj halloj !


nu har jag och familjen ätit middag . jag hjälpte pappa att laga mat det var någon konstig indisk gryta från linas matkasse och den var inte så god tycker jag ( fats den smakade nästan ingenting ) . men jaja nu kommer bilder ;vårat super goda ris :)min tallrik är tom vad kan det betyda :O ?


 men mitt glas är ju också tomt :O ?nej men det var ju cola i nu :)den konstiga grytan det ser inte så gott ut eller hur ?min mat !men jag var tvungen att ta lite mjölk också för jag blev så törstig :)jag är glad :)julia goes cola flaska :)

stallet med mamma , thelma och åsa !hejsan alla sööta och underbara !


nu har jag laddat upp alla mina bilder . jag ska lägga ut massor av bilder från när vi var i stallet bra va ? jag var som i rubriken där med mamma thelma och åsa det var jätte trevligt . jag red ut runt sandtaget och det var jätte mysigt . mamma blev helt super röd när hon gick där haha så andrea sa att hon hade fastnat i ett solarium haha !!!! det tyckte jag var lite kul . sen stannade vi på mcdonalds det tyckte jag och thelma var super bra !  jag orkar inte skriva mer än det men nu kommer det mkt bilder .jag är super duper snygg som vanligt .apan julia :Pjag är så vacker igen !jag är så sööt :)
thelma borstar på meggie :)thelma och meggie :)mamma var helt slut efter att ha gått !åsa och meggie :)åsa thelma och meggie :)löss attack !

hejsan !

jag har löss . det är inte kul . det var ett tag sen jag behandlade mig men jag har inte hunnit blogga om det . men i alla fall det var jätte äckligt för jag hittade någonting svart i håret som kröp och jag ba men vad är det här ?! mamma ba det är ju en lus !!!!!!! och då sa jag blä blä blä blä blä blä !!! så nu kommer det lite bilder jag tog medans jag behandlades !dom små vsrata sakerna där uppe i hörnet är löss blä !mitt bläiga hår ! allting trillade av när vi typ kammade ( asså allt det här inte allt mitt hår )pappa tittar på min lus i ett typ mikroskåp haha :P
lusmedlet jag ville inte behandlas för att det stinker men jag var tvungen !


dagen schema ;

10.30: äta en liten lunch

11.00: börja packa till stallet

11.30: börja åka till stallet och hämta åsa och thelma .

ca 12.10: framme i stallet

ca 15.00 : åka hem från stallet ( hoppas på att vi ska äta mcdonalds )

sen har jag inga mera planer !


varma koppen !hejsan :)

nu ska jag äta varma koppen gott va ?? jag har kommit på att jag äter det alltid . det är kantarell smak presis som på bilden men den jag äter ser inte lika god ut om man säger så haha . men jag tycker att det är jätte gott. jag hoppas att det är lika gott som vanligt . men det godaste är när man doppar rullemacka i det är så jävla gott haha ! eller jag tycker i alla fall det . men jag gillar ju bara konstiga saker så det kan ju bli så . men då blir inte mackan lika torr som den brukar vara , för jag kan i vanliga fall inte äta det ( asså rullemacka ) för det är så torrt och äckligt . mamma säger bara ät med skinka på då , det blir gott då ! men då säger jag nej skinka jag spyr haha ! . nu ska jag i alla falll gå och fixa min lilla " lunch "


morgon bloggning !

godmorgon alla sööta läsare!

jag vaknade för ca en timme sedan och jag var skit pigg så jag gick upp och gjorde frukost . idag blev det inte den där konstiga yogurten idag blev det knäckemacka och den där super duper nyttiga drickan istället . det tyckte jag var super gott . sen ska jag fråga om mamma vill följa med mig ut och promenera . jag har bestämt mig att vara hurtig hela sportlovet oich jag ska gå ut och gå varje dag och så . jag kommer nog inte att orka men jag ska försöka som bara den att hålla igång .

idag ska jag ( själv tror jag ) att jag ska åka ut till stallet och ta hand om meggie . jag vet inte riktigt vad jag ska göra med henne för jag orkar inte vänta på fritimmen och på vädret sa dom att det skulle bli minusgrader idag och då kommer ju allt vatten att frysa på pch det kan bli super halt poch jag vill verkligen inte bvälta med meggie . jag tror att jag ska rida ut i alla fall men jag vet inte .om ni undrar vad den otroligt nyttiga dricken heter så får ni se det här . den heter " chinquita " och den finns i tre olika storlekar och tre olika smaker testa för att den är jätte god !här var min frukost dåra !!!! mm gott alltså.


stallet !

hejsan :) nu har jag varit i stallet och det va kul . jag red ju med natta och parodie jag tror att jag skrev att jag skulle göra det förut faktiskt. vi skulle rida vid btåis men det blev inte så för att natta tyckte att det var för jobbigt när hästarna trampade i snön ^^. istället red vi runt i området och där red vi bara i skritt och typ skit allvarligt . men sen när vi kom till bommen så red vi typ as mkt galopp och bara skit kul alltihopp liksom . det tyckte meggie och parodie var super kul och inte minst jag och natta ! jag skrev att jag skulle ta bilder men när man är i stallet glömmer man alltid bort det men bara för att göra inlägget LITE roligare så lägger jag upp två stycken skit tråkiga bilder på typ en stol och sen en bild på natta som jag inte tror att hon märkte att jag tog hihi . jag lägger upp en låt också så blir det kul !haha natta den är typ skit suddig men jaa ni får stå ut med det liksom !haha och en jätte fin stol inne på skåploftet bra bilder va ??? noot !!!det här kanske är jag och meggie jag vet inte riktigt ??

hurtig ??!!

hejsan :) jag har varit ute och gått bra va ? jag gick i ca en halvtimme och jag gick och sprang lite men mest gick . jag mötte en kille från skolan på vägen men jag sa ingenting för han går inte i min klass han går faktiskt i nian så det var liksom ingen jag brukar vara med om man säger så . han var typ med sin lillasyster och drog henne i en pulka och hon skrek som in i helvete ! det var super varmt när jag sprang för jag hade en skidjacka och snacka om att dom är tjocka :O nu kommer det lite bilder på när jag är ute !jag , visst är det fint när man är lite rödblommig om kinderna !vägen som jag gick på var snöig ( jag tror inteatt plogbilen har varit där , fy på dom )ännu en bild på mig när jag lipar ! är man inte vacker haha !hmm ,.... jag ser ut som en super korv men jaja så kan det gå när man har roligt haha !

japp det var allt från min lilla promenad och jag ska snart åka till stallet ska ta bilder där jag lovar som jag sen kommer att ladda upp på bloggen bra va ?? japp det blir bra . det var allt för mig !


michael jackson thriller video !men är han inte hur sööt som helst på den här videon ?? jag dör man får inte vara så gullig dumma han haha :)

godmorgon !!!

godmorgon . nu har jag presis vaknat och jag har fixat frukost . jag ska åka med natta till stallet och jag ska rida meggie och natta parodi . jag sitter och äter en konstig yorgurt med typ choklad bitar i . den såg jätte god ut i affären men den var inte så god som jag trodde jag vet inte riktigt om jag ska äta upp det det var inte så kul . jag trodde att det var typ mjölkchoklad smak haaha . sen dricker jag en "smoothie" man kan inte riktigt säga att det är det men jaa . men det står på flaskan att det bara är frukt i och om man dricker ett glas är det som att man äter en tallrik med frukt vilket jag tycker var bra . det är säkert överdrivet men jag tycker ändå att det var bra . den var inte jätte gid men jaa , det är typ annanas och banan men jag åt en annan som var mango och passionsfrukt och den var super duper god tycker jag . sen äter jag ingenting annat . jag vet inte om jag kommer att äta upp för jag är inte så hungrig . men jag gjorde det ändå haha för annars kommer jag inte att kunna rida idag .
min frukost för dagen . som ni ser så är det liksom små bruna prickar så att jaa det är choklad .haha jag är super duper trött !!! jag orkar inte rida på meggie idag faktiskt .hmm jag är inte speciellt snygg men jaa ni får tåla det faktiskt tycker jag !!!
nu är jag hemma !!!

hej!

nu har jag kommit hem från skolan och tänk att nu är det sportlov enkligen , jag har längtat ihjäl mig jag hatar skolan just nu har inte en så bra livs period .
asså vad jag menar är att jag inte är så glad och jag tycker inte om att vakna på morgonen och veta att det är en ny dag blä , så nu ska det bli skönt med lov så jag kan bli lite pigg och glad . vet inte riktigt än vad jag ska göra på lovet men det blir någonting . jag kommer antagligen att ha meggie så det är ju någonting . men det är ju bara två dagar i veckan så jag kommer ju att ha 4 dagar över till att göra andra saker .

idag har jag i alla fall haft idrott och det var sådär . jag tycker inte riktigt om att ha idrott för jaa .. varken alva eller carro var med så att det var lite tråkigt men jag hade marre och elin det var skönt annars hade jag blivit HELT själv . hade jag varit helt själv så hade jag inte haft någon att prata med och det tycker inte jag är kul för att när man inte kan prata med någon så blir man helt full med saker som man vill säga och det är jobbigt för då har man massa saker i huvudet .

jag har nu laddat över bilder från idag som bland annat alva har tagit på idrotten och det var ju bra för då har jag lite grejor att fylla min blogg med och det tycker ni är bra va ?? jag tycker i alla fall att det är bra för jag gillar inte att läsa bloggar som aldrig laddar upp bilder tycker jag . eller vad tycker ni ? annars blir det ju liksom bara text och jag tycker inte att det är så kul att bara sitta och titta på massa text det är liksom inte så intressant tycker i alla fall jag , hm jag tycker att jag säger mkt vad jag tycker i alla fall haha :P jag fattar om folk tycker att jag skriver tråkiga texter . jaja nu kommer i alla fall alla bilder som blev bra !!!från vänster : jag , elin , marre och emelie sitter och lyssnar på vad vi ska göra haha titta min mage !!!anton man ser inte så bra men i alla fall han står och håller på med en jätte stor boll !jag bakifrån och en stor boll kommer flygandeså den är suddig liksom .haha nämen där är ju jag haha :Phaha jag hade tråkigt så jag tog bara en liten bild tråkig men jaa .alva och carro sitter vid datan och tittar på datorn och sitt bildspel

nu kommer lite bilder från igår:jag red på herkules !!!en diamant som var på naturhistoriskadiamanter som lyser i mörkret !-II-det var ett hål i himlen !!! :)


the jacksons !!!

det ska komma en ny serie som handlar om familjen jackson och jackson 5 med mera :) !!!!kommerdroga det pogramet .


ny kläning !!!

hejsan ! idag har jag glömt att ta bild på dagens autfit men det jag ville säga är att jag har ett nutt klädesplagg på mig . jag har haft den i skolan en gång och på julafton , så jag tänkte att eftersom att mamma tycker att den är så fin kan jag ju i alla fall försöka ha den ( för jag och mamma har inte riktigt samma smak ) ! jaja jag tänkte att den var lite tråkig den här långa klassika svarta kläningen så att jag tog på ett vitt skärp över och vipps så hade den blivit lite roligare jag är så himla smart !!!! haha men jag vet inte riktigt hurr jag ska göra idag dom som vet vad jag pratar om kan ju förstå det också .. ! jag vet inte men ja det kan ju bli så ibland .

jag sitter just ni och "äter" frukost haha ! jag sitter och dricker proviva det är inte riktigt fruost men jag gillar inte att äta frukost så jag tänkte att jag vill inte äta för jag mår bara illa.

min katt tess ligger och tittar på tv hon är lite pucko för att katter kan ju inte se vad det är på tv men hon tittar i alla fall. asså det är som att vi skulle sitta och titta jätte intresserat på en tom vit vägg liksom . det tycker ju inte vi är så jätte kul men tess tycker tydligen att sånt är kul .

jag sitter och tittar på disney channel och det är en konstig tjej och en kille som typ kämpar mot någon kille som jobbar på en affär som försöker att ta över världen med hälp av en typ konservburk haha det är ju inte så super duper kul !!!!!!jaja nu kommer det bilder .klänningar . !mm jag dricker den tredje från vänster !!!


neeeeeeejjjjj blää vad äckligt jag hatar hatar hatar !!!moa , carro och alva jag älskar er !!!lyssna på vad han säger så vet ni hur jag känner för er ! :)

jag vet att michael jackson inte har med det att göra men ni vet hur mkt jag älskar han så ta det som en komplimang !!!

nu kommer det :)

hejsan :) jag har presis ätit frukost och det var gott haha sen ska jag fixa min matsäck pappa har fixat lite men jag ska göra resten . det ät typ att lägga ner en cocosboll om han inte har gjort det också . men nu har i alla fall hjälpt mig att fixa med bilderna , och jag har nu har jag lite bilder men inga jag an ladda upp nu för alla är så grymt tråkiga men jag har en bild som jag vill att moa ska ha !!!


 moa you are beutiful !!!

ojjjjjjjjjj !!!!!gud titta hur lika dom är :) jag skulle vilja vara lill killen ! men jag älskar fortfarande michael jackson mer haha !

haha sööt eller vad ??haha men gud såå sööt !!!

varm choklad !Det blir varm choklad tror jag snart men först ska jag göra lite sit ups innan. SEN kanske springa lite. Lite Andra övningar Också jag vet inte riktigt och sen jaa vi får se Hur det blir.


en strålande ide !
VET NI VAD JAG HAR KOMMIT PÅ ATT JAG SKA GÖRA ??! JOO JAG SKA TA MED THELMA TILL EN GREJ SOM HETER BLACKMINTON OCH JAG FÅR TILL OCH MED BETALT FÖR DET HAHA ! OCH THELMA ÄR JU LIKSOM SÖÖT OCKSÅ SÅ DET BLIR JU SKIT BRA . MEN JAG UNDRAR VAD DET EGENKLIGEN ÄR HAHA JAJA JAG SKA TA REDA PÅ DET !

till dom ensamma !han är inte snygg men låten är bra i refrängen !

jag vill inte vara kvar !jag är utanför jag vill inte finnas längre !! jag vill bara försvinna ner i jorden och döö . man orkar inte längre .

ensam i skolan :(

idag har jag varit i skolan och både alva , carro och moa var sjuka ! det var skit tråkigt fast än jag fick sällskap vid lunchen av louise det var snällt !!! idag har jag gått runt och sjungit på en låt hela dagen så jag ska ladda upp den nu !!!


inte en så rolig video men haha :)


michael jackson en förebild :)This först videon är på Michael Jackson som ung och han sjunger hon ur mitt liv
den här videon är på Darin som gör en minnes medley i Michael Jacksons ära!! Det här kanske ni Inte visste män låten Innan är darins favorit låt!


Rabih sjunger Michael Jackson du inte ensam! och får mkt fina ord av Juryn!

Michael själv sjunger man i spegeln! låten är helt underbar!

nej nu jävlar !!!!

asså min dator är cp när jag ska ladda äver bilder så jag ska årata med pappa igen !!!!HAHAHAHAHHAHAHAHAH DEN HÄR UNGEN OCH JAG ÄR TYP LIKA ARGA !!!

melodifestivalen bedömning !

japp idag ska jag bedöma igen och jag ska ta dom i rätt ordning och allt ! det kommer att komma en bild på alla !alcazar : Början var inte så imponerande tycker jag dom brukar gå igån bättre med sina låtar . Sen i refrengen blev den riktigt bra inte en sådan låt som jag sätter på när jag är musik sugen men det var en bra låt som man alltid sjunger med till i bilden med kompisar ! Och som vanligt dansar dom super bra jag skulle vilja få lektioner av dom ! Det är typiskt dom med sådana här disco låtar men dom passar med det och jag tycker om när dom sjunger sådana här låter 4/5 stjärnor !!!johannes bah kuhnke ; Jag har aldrig hört talas om honom förut så jag kan inte säga vad jag förväntar mig av honom . Men sjunger han inte lite falskt i början ???? Jag tycker nog att han gör det !!!! Nej han var tråkig det är en sån låt som man tänker att men nu kan jag ju gå och hämta godis medans han sjunger nej jag dissar den här låten . Och jag tycker också att han är äcklig han lipar hela tiden och han sjunger falskt han får 1/5 stjärnor .elin lanto : haha fett coola dockor var det i början ! Den här låten var lite rockig men asså då sjunger man väl inte " doktor doktor ge mig medesin " ? Det blir lite fel asså ! Men jag tycker att låten var cool men jag tror inte riktigt att jag gillar hennes stil . Men jag tycker att hon var cool men låten var inte så jätte bra tycker jag hon kunde sjungit något med lite mindre rock i ! hon får 3 / 5 stjärnor .


erik linder : Jag tycker inte riktigt att det var en riktig slagen låt men jag tycker att han sjunger bra . Han är så himla sööt och jag tycker att det gör att han bll,ir bättre och man tas helt av hans fina blå ögon haha :) Det var en jätte fin låt men det är inte en slager låt tyvärr erik men du får bara 3/5 stjärnor ( du skulle få mer om det inte var melodifestivalen )


getty domein : asså jag ÄLSKAR ju bruna killar så jag kan inte låta bli att tycka att han är lite sööt . Men det var lite konstigt bara för att han sjöng på ett annat språk för man fattar ju inte riktigt vad han sjunger liksom ! hade han sjungit samma låt fast på engelska hade det kanske varit bättre men bara för att han vågade köra på ett annat språk och sen att han är den enda som är utlänsk så får han 4/5 stjärnor !!!!!!!!!
timoteij : jag tycker att det är kul med engelska låtar för på svenska är det så konstigt men dom får in det rätt så bra ! men jag gillar inte alla dom instrumenten dom har det blir så mkt när alla har varsitt . det är en lite gammaldags låt så jag som är med inne på pop " the kig of pop " mest tycker att det är lite tråkigt jag gillar pigga och glada låtar den är ju för sig det men jag tycker att det inte är en så bra den får 3/5 stjärnor !!
darin : måste bara börja att säga att han är såååå snygg på den här bilden haha :) och han älskar michael jackson och är lik honom så jag tycker om han mkt !!!jaa låten är bra tycker jag och han är så lik michael jackson och han jaa gud ni vet ju vad jag tycker om det !just nu vill jag bara att mj ska komma tillbaka när jag hör honom snälla mj kom tillbaka !!!!! joo vet ni vad han är till räckligt lik mj för att jag ska gilla han så han får totalt 5/5 stjärnor BRA JOBBAT DARIN !!!!!!!!  en sak har vi gemensamt vi ÄLSKAR VÅRAN MICHAEL JACKSON REAST IN PEACE !!!crucified barbara :jag kan bara säga en sak fy fan !!!


victor 10 år ;)

grattis på födelsedagen lillebror :) !!!!! snart blir det lite fika för victor och det kommer det för hoppningsvis komma bilder på om min mobil och min dator inte lackar igen det orkar jag verkligen inte haha :)haha victor det är samma sak för dig även om du nu är ett år äldre så får du fortfarande inte köra bil sorry ;)

herkules :)

halloj ! idag har jag varit  skolan samt varit i stallet ! ni ska få en liten sammanfattning om min dag !

morgonen ; jag vaknade ca 08.00 på morgonen det var skit skönt för så länge sover jag aldrig inte ens på helgen haha ! jaja det var riktigt skönt att sova lite längre i alla fall . Jag gick upp och gjorde frukost och det blev en halv knäckemacka utan något på ( inte smör heller ) , lite plommon som mamma säger att jag ska äta för att ddet tydligen  är bra för magen och sen vart det ett glas vatten ! En riktigt nyttig frukost om jag får säga det själv men allt är inte nyttigt idag .

Skolan; På bussen hoppade Alva på det var bra för då var jag inte själv och det tycker jag inte om att vara så jag hissar Alva idag faktiskt! Sen kom Moa och Caroo till skolan . Moa färgade ju håret igår men det var typ ingen som sa någonting men jag tycker att det är jätte fint i alla fall . Det är lite rött i min jag tycker om det för det jaaaa.... det är bara fint på henne liksom . Sen så jobbade jag och Moa på en so grej om en båt . Vi blev klara super duper snabbt och det gick lite snabbare sen i slutet när Anton kom in i gruppen också för att han hade ingen att vara med stackars lilla Anton då !haha :) Vi hade idrott med 6a sen det var okej . Det gick inte bra för vårat lag på bänkfotbollen jag är inte bra på det men jag tycker att det är kul att skydda men det fick jag inte göra för att alla sa att jag skulle vara ute och springa hela tiden . Sen på vollybollen gick det inte så bra heller jag suger på det och jaa... man kan ju inte derekt säga att det går att öve upp för att det gör det inte jag är helt enkelt hopplös ! Sen hade vi lunch . Pannkakor eller soppa men väljer ju lätt pannkakor men det var inte jätte gott som ni vet mår ju jag illa hela tiden men jag försöker att dölja det kanske inte är så bra men jag mår illa hela tiden men vad ska man göra då ? Sen så kommer vi då till matten och det gick bra vi hade vikarie och jag var jätte trött så jag sa inte så mkt.

Stallet ; Jag tog bussen med Moa och Carro . Carro gick till sin tennis och då skulle Moa gå till godis hörnet och köpa godis så jag följde med henne i alla fall . Men då sa hon att hon ville följa med till stallet och då fick hon det . Vi tog 4 bussen dit och det gick ju såklart bra . Sen fick jag då rida Herkules . Det gick skit bra jag var jätte nöjd efter vilket jag inte brukar vara för att jag aldrig är nöjd med vad jag själv gör eller presterar . Men i alla fall så var jag nöjd idag och det tycker jag att jag ska hylla mig själv för . Vi gjorde öppna och det är ritigt lätt enligt mig så jaa det var inte så konstigt .

Middag : Åt på mc hahaha gott !

 gammal och skit suddig bild men det här är i alla fall Herkules .

gulle häst :)jävla cp mobil :(

jag hatar min mobill ! den är helt jävla cp nu säger min dator til exempel att det inte finns några bilder på min mobil fast det gör det och sen så är det inga teman kvar och blä jag blir så jävla förbannad :(

sorry !

jag har tyvärr inte kunnat blogga för att blogg.se har inte funkat :O jajaj nu kan jag de ! snart kommer det att komma bilder på hur det såg ut när moa färgade håret !


manboy !Det är inte ens så super bra video, men han är ju bara för söt på bilderna:)! haha och jag fassnar låten HELA tiden ! bilder på mig och carro på no:n kommer imorgon på morgonen tror jag :)

prkar inte !

jag orkar inte blogga idag så att jaa jag orkar helt enklet inte har annat att tänka på :P


good morning :)

morgon allihoppa ! klockan är 06.57 och jag är sminkad och klar att gå till skolan ( jag har på mig kläder såklart ) men jag ska åka med mamma så det är skönt för jag har ingen buss att passa jag hatar att behöva göra det blää! jag orkar inte ta en bild på dagens autfit och så , så att ni kommer inte att fåen sådan bild idag . Men i alla fall så kommer ni nog att få lite bilder och bloggning på eftermiddaggen för då kommer jag hem och pluggar så det är det bloggen som gäller så att alla vet :) !

 

hahah det är tråkigt om man inte har en bild men jag hade ingen annnan haha :)


skolan eller inte ?

Jag har ett problem som jag behöver eran hjälp med . Jag vet inte om jag ska gå till skolan imorgon eller inte . Tänk om jag inte är helt frisk än och smittar någon det är inte så kul för den då liksom . Men om jag skulle vara frisk men stanna hemma i alla fall så kanske jag missar någonting i onödan och det är ju inte så bra det heller tycker jag i alla fall . Vad tycker ni ska jag gå eller inte ? Det är skit svårt för jag kan ju inte veta om jag kommer att vara frisk imorgon men jag måste ju veta om jag ska till skolan . Men det är ju svårt att chansa liksom , för jag kanske mår bra nu men mår piss imorgon , eller tvärtom . Hm jag kanske ska testa att gå till skolan imorgon och se hur jag mår , men jag kommer ju att vara med carro hela morognen och då kanske jag inte har märkt om jag är sjuk eller inte . Och tänk om jag smittar carro och så kommer jag säkert att smitta Marie-Anne också eftersom att jag är med henne på spanskan så då kanske jag smittar både henne och carro . Men nu har jagi alla fall fått alvas åsikt och hon tycker att jag ska gå till skolan så jag ska npg göra det men tänk om haha .. :P Men hur ska jag göra .. jo jag har bestämt mig jag ska gå till skolan sen får jag åka hem om jag mår piss , vilket ajg hoppas att jag inte kommer att göra !Jaa så här vill jag inte känna mig imorgon då blir jag arg på mig själv jag vill inte vara sjuk det är det jobbigsate jag vet blää , blää , blää ! Ush och carro du får slå mig mkt hårt om jag rååkar smitta dig imorgon  !


har ätit hjärtan !

hejsan :) nu har jag ätit våffen hjärtan ni vet på våfflor är det ju härtan haha visst är jag smart ! ;) haha jajaj jag har lite tråkigt här då men jaja ! ni ska få några bilder på våfflor <3
mm gott :)haha den här vilden var inte så stor men jaa :P
Jackson 5 - I want you backmin opch moas älskling ! vi ska lära oss dansen men det går inte så super bra haha :P

whata ?

jag fattar inte det är något som har hänt med mig . jag har helt plötsligt blivit smalare jag vet inte vad det är men jag tror att det är så och jag vet inte riktigt hur jag ska ta det ? det kanske är farligt att gå ner i vikt som 12 åring eller så jag har ingen aning men jaja ag tycker nog att det är lite skönt haha så som jag tänker dåligt om mig själv titta på bilderna är det någon skillnad ????!!!!

 

det här var i sommras man ser inte mkt men man ser att jag är tjock !om man tittar på bullmagen !och det här är en bild från idag :O jag har blivit lite smalare faktiskt .. men jag har kommit på en till sak !


min this is it tröja har blivit större :O !

eller det kanske inte är den som har blivit större men den är pösig och neej fast då kan jag ju ha den längre ju för sig haha det är ju bra men nu kommer en bild på det !förut satt den typ "tajt " eller hur man ska säga man ser inte mkt på bilden men i alla fall den är pösig !

nu kommer bilder på mig som är sjuk :en alla hjärtans dag present som jag fick av mamma och så fick jag en tidning ( det här är en test parfym )min prutt mage !


det blir inga bilder på mig som liksom ego bilder för jag ser ut som ett jävla lik jag är så grymt blek så nej tack men tack ändå :Pingen meggie idag !

Det blir inte meggie idag . jag är förskyld , har ont i magen , har huvudvärk och sen så mår jag illa . Men jaa jag vet inte riktigt hur jag ska göra med henne det är skit svårt för Maria som erbjöd sig att ta meggie idag svarar inte på mina sms . Men jaa vi får se hur det blir . Jag ska prata med Carin och se hur vi ska göra så ska ni se att det löser sig !

 meggie inte så jätte gad häst men i alla fall jag älskar henne :)

godmorgon !

hodmorgon ! jag är sjuk idag igen det är inte kul alls !!!!!! jag har ätit frukost nu och så . men jag ksa gå nu puss 

melodifestivalen bedömning :

erik saade : det var en riktigt bra låt , han är ung och han hade mkt energi. Så jag tycker att han var bra !dogge och compani: haha jag kommer inte ihåg vad dom heter , men dom var INTE bra alls synd .
anna . maria typ : nej låten är för långsam ! blä !!!!!!!!!!! inte riktigt slager va ?highlights & MiSt : nej blä blä ! vad har melodifestivalen blivit för skämt igenkligen . det suger dom som sjunger är ju inte bra alls och hur bra tror dom att dom är ? dom SUGER !paulin: nej , nej , nej , nej , nej !!!! och vad  har hon på sig ? nej det var inte toppen men jaa det var mer godkänt än dom flesta andra men han första erik är fortfarande bästandreas:  till att börja med vill jag bara säga att jag hatar hans jacka den är ju grön :O men låten var faktiskt helt godkänd ! det var ingen riktig slagen låt men jag tycker att den var rätt så bra !kalle : dethär var en typisk mamma eller mormor låt om man säger så . den är nog bra om man skulle vara hemma och städa men inte här, men jag måste komentera hans gitar det var ju dala målning på ju !

hanna : nemen gud wanna be lady gaga ! hennes kläder var helt hemska . låten var inte min stil alls :O
puss


bilder :)haha jag hade tråkigt så att jag tog bild på alvas stol !alvas hylla sak :)min lilla katt :)min lilla sötnos igen :)tess igen älskling !!!!mina eller rättare sagt mammas cocosbollar ) !

bad girlen låt av michael jackson som aldrig släpptes men som är grymt bra ! jag älskar den många jag har spelat den för som inte gillar han tycker om den så lyssna för den äger ! den heter bad girl och den är cool och det låter inte så jätte mkt som han om man ska säga så men i alla fall älska låten !

mår illa :Ojaa som rubriken säger så mår jag illa som bajs ! asså det är skit jobbigt nu när jag har kommit hem har jag legat i ett bad i typ en halvtimme för att slapna av lite . men jag hoppas att jag inte har lika ont imorgon när jag ksa ha meggie med moa !!!! då dör jag .. ! jaa annrs får väl jag och mamma åka ut och sen mockar vi bara och sedan gör vi hö så får hon vila imorgon . hon tycker liksom bara att det är skönt , så det gör ju ingen skada på henne ! men i alla fall moa och alva lärde mig hur man ska lägga upp videor och låtar så nu kommer min blogg att vara michael jackson bombad haha xD haha tack alva och moa ! jaja nu ska jag titta på thriller videon puss

baka en kaka .

jag ska baka :) jag ska baka cocosbollar och det kommer att bli skit gott för ni kan inte ens gissa hur bra jag ör på det ! men jag får iallfall hjälp av mamma om jag inte skulle vara så bra som jag tror att jag är HAHA . men jag kommer att vara duktig ( hoppas jag iallfall ) . jag brukar ju faktiskt baka men jag kan inte göra det om jag inte har någon med mig som tycker likadant som jag gör . pusssen om jag hinner tänkte jag att jag kanske ska baka choklad rutor  ni får bilder nsrat när vi har bakat klart .

alva svara !!!!!!

alva om du läser det hä snälla svara på mitt lilla sms ! jag vill sova hos dig efetrsom att vi inte kan vara hos carro snälla snälla .


kommit hem !

hejsan :) nu har jag kommit hem från skolan och jag skulle igenkligen sova hos carro men det bir inte så för att .. ja hennes storasyster vill typ inte det eller hur det nu var . jaja . nu smsade jag alva och frågade om vi inte kan sova hos henne istället hoppas att hon svarar på mitt lilla söta sms !fia med knuff är alltid kul att spela ju :)

bilder från igår :

nu kommer lite bilder som jag tog igår :) det är på mig moa och alva tror jag och så är det någon bild på mig när jag rider !hmm jag ser inte helt okej ut haha ;)carro suddig :)alva :) carro suddig brevid .moa suuuuuuuppppppppppppeeeeeeeeerrrrrrrrrrr suddig haha :)

puss hej hoppas att ni inte blev allt för iriterade på att det var så himla suddigt .

tror att det funkar idag !

jag tror att det funkade att ladda över bilder men jag ska titta nu ! japp det gick nu kommer dom :jag inte så bra bild men det är jag .suddig bild .jag igen

dagen autfit var då idag : en vit kofta från laredoute , leggings , ett svart linne , och strumpor haha :)


godmorgon igen .

godmorgon. jag hann inte blogga igår för jag kom en typ 10 haha så jag tänkte att det var nog dags att sova istället för att blogga . jaja nu r jag iallfall här . jag red frea igår och det är första gången som vi har kommit överrens . vi hoppade ca 1 meter men jag ville hoppa högre :P jaja det blir som det blir . sen ¨t vi på mcdonalds det var gott haha . jag åt chickenbits . mmm............!  hm jag ska se om det går att ladda upp dagen autfit dag :) puss

godmotgon plus autfit :)

godmorgon kära läsare !
jag har borstat håret , borstat tänderna och sminkat mig :) jag kan tyvärr inte lgga ut dagen utfit för att bilderna laddas inte över då blir jag ska arg haha jaja puss hej !


tårtor :)barbie tårta hahajaa om man vill bli tjock kan man ju äta upp HELA jorden fast som en tårtahaha den här tårtan är min favortit

jag orkar  inte lägga upp flera bilder men jaja puss :)

roliga hus :)

haha nu kommer lite bilder på roliga hus jag skulle vilja vara i . några i träd och ett i en lite rolig form men haha ! jaja jag har inte så mkt att skriva om dom .
ett hus i ett trädett till roligt husett till roligt hus . haha där skulle jag vilja bo . i ett träd mitt i centrum liksom .haha men det här huset tycker jag mest om här ska jag bo ( det är här jag och moa ska bo när vi blir 18 ) !

sorry !

hejsan :) sorry att jag inte har bloggat idag har helt enkelt inte haft tid öfr pappa fyller år och internet hos moa funkar inte så jaa det blev lite knasigt förstår ni . jag ska ladda upp lite bilder på dagen och så men jag måste ju ta och skriva lite först. jag har varit i skolan idag ingen av mina kompisar var sjuka bra :)  sen hade vi då engelska och svenska glosor och engelska prov idag inte kul inte kul jag hatar att ha prov men jag tror att det gick bra enligt mig gick det bra iallfall . nu har jag laddat upp lite bilder fårn idag så ni ska få lite nu :typ 22 ord som man skulle memorera på 2 minuter jag klarade det rätt bra tack vara mina och marie-anns knep !jag visar att jag faktiskt har en hjärna efter att jag fick reda på att jag inte behöver göra omprov det tyckte jag var bra !


men nu ska ni få lite bilder från igår :

alva lilla sötis :)under matten alva tog en bild :)moa gör iordning sig :)jag tittar ut genom ett fönstretsträcker på miglite text jag skev på svenskan :)smoothie som moa gjorde :) gott gott

puss hej

jaa :)

super bra jobbat alva ! tycker ni inte att min design vart helt fantstisk ! jag älskar den alva du är helt och hållet bäst ! så jäkla nöjd ! och jag trodde inte att det skulle gå för att jag inte kunnde fixa så att det funkade förut men alva är ett litet geni förstår ni haha :) alla bilder på mig är inte super fina men jag älskar vad hon har gjort ! men det var ju jag som valde bilderna så jag får vara nöjd men jag tycker ändå tt det har fångat hur jag brukar vara vilket jag tycker är bra ! pussjaa för dom som inte ser vad det står så : julia <3 sin nya fina design :)

alva fixar :)

nu ska alva fixa min lilla design förstår ni :) hon ska göra en så jag sitter och skickar bilder till henne alla är inte super snygga men jaja . hon får bestämma hur den ska se ut för hon är bra på sådant förstår ni haha .. sådant ¨sådant haha gammalt ord typ . jaja .nu ska jag snart äta mat och det blir kyckling gryta gott gott puss hej

moa sminkar sig !

japp nu sitter jag och väntar på att moa ska bli klar med minket haha . sen ska hon nog äta frukost , sitter fortfarande att lyssnar på michael jackson . vet ni hans läkare ska få 4 års fängelse JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA men jag tycker att det ska vara längre straff faktiskt eller vad tycker ni ? jaja nu håller lilla moa på med sitt löshå jag väntar haha :) jag väntar  på alla hela tiden märker jag . men det kanske är mitt liv jag vet inte . vi börjar iallfall om en timme och 28 minuter nu när jag tittar på klockan som är 08.42 :) jaja puss hej

hos moa :)

hejsan :) nu sitter jag hemma hos moa glömde att blogga imorse men jag gör det nu .vi har sovmorogn till 10.10 och då ska vi ha engelska med våran spanska lärare daniela . alla säger att hon är skit sträng och hård men hon är verkligen inte det hon är skit snäll . haha men det är bara för att spanska gruppen är små änglar ! såklart ! men jaja . sen ska jag och moa till meggie och jag tror att jag bara kommer att rida ut . men iallfall det blir nog super duper bra . jag tror att det var så här men jag är inte säker men det var typ så att antons mamma ska vara med på musiken idag och han är typ rörigas av alla i hela klassen haha så jaa det kommer att bli skit kul för hankommer att skärpa sig som fan. men då kommer jag att börja skratta och då kommer han också att göra det .  nu sitter jag ich tittar på michael jackson så jag kan inte blogga mer !

sista inlägget !

det här blir nog det siste inlägget för dagen :) godnatt

simsons :)

nu ligger jag och kollar på Simsons för jag har Faktiskt druckit upp min smoothie Vilket är Både dåligt och bra. män iallfall DET ÄR Ett nytt avsnitt nu så jag ska titta vad det ör har ingen aning. men jaja mamma tittar på min telefonräkning och jag har tydligen smsat Till ett IQ-test män mkoa Visst gjorde vi aldrig det heller Jag och du tittade på det för Att vi såg Att det kostade? jaja vi får se Hur det blir. jag fpr Helt enkelt sluta ta och med sånt för jag Det vet Att kostar så Att jag ska nog ta och så tänka efter Att jag Inte Längre gör sånt:)haha oj Någon har glömt SINA byxr, men jaja om Känner man sig bekväm i det haha:)hahahahaha jag älskar den bilden var lite roligt tycker jag haha det är inte riktigt Dom Som jag har uppfattat det iallfall!japp Han är min idol haha:)japp här har vi Då hela familjen:)haha jag skulle gärna skicka ett brev med Ett spnt här roligt frimärke haha:)

Pussar från

super good smoothie !

mm nu sitter jag och dricker en super duper god smoothie som jag har gjort själv men den ör grymt good . jag har ingen bild på den men jaja . jag tog lite andra bilder men det var super gott . jag åt en hemma hos moa också men jag blev helt beroende så jag var tvungen att äta en till haha :) nu kommer iallfall bilderna .mm ser det inte gott ut ?men gud så gooooooooooooooottttttttttttttt :)japp det blir bara godare :)och allt tack vara dom här underbara bärnen :)

frukost snart !

snart ska jag nog äta frukost . men det måste jag vänta med på matilda hon kan ju inte sitta själv sen tycker jag även fast än jag är hungrig . men jag väntar på henne . jag hoppas att hon känner ända bort till sängen min hunger hihi ! men det är bara att stå ut ! så jag sitter och tittar på disney channel och det är vä'l rätt så okej men jag tycker inte att det är så specillt kul . jag akulle helldre titta på mtv det är roligare . jaja jag  har presis spelat lite spel nu men jag kryssade ner det. jag ska iallfall gå och titta om matilda har vaknat nu puss ;)

bilderna :

hejsan !

nu har jag vaknat och matilda sover fortfarande och jag har inget att göra så nu ska jag ladda över lite bilder från igår eller vad säger ni ? när jag kom till stallet så kom jag på att det går ju inte att ta bilder i ridhuset för att det är så grymt mörkt så det blir bara suddigt ( måste önska mig en kamra ) . men jag tog iallfall bilder i bilen och lite när vi var och åt på ett litet cafe' i gustavsberg och jag åt sallad och en mini semla haha den var super god men nu har jag inget mer att skriva om så nu kommer bilderna :)matilda sitter och gör någonting :)hmm ja man kan ju inte alltid vara fin :Pdet verkar som att matilda inte är nöjd med en bild <3min super STORA men goda sallad !min super fina semla :)blommor , jag tyckte att dom var så fina så att jag var tvungen att fota ! <3haha jag tyckte att hanna  var så grymt fin :)salladen är borta :O

haha jaa och bilderna var slut nu . matilda har inte gått upp än .. men jag väntar ! pussar och kramar !

utomlans !

hej !

nu är jag så grymt sugen på att åka utomlans gud vad skönt bara ligga och sova och ha det skönt shit asså . ingen skola inga läxor och inga tider som är bestämda . jag vill ligga på en varm strand med 30 plus grader ! mm så grymt skönt . men jaa oturligt nog så har vi inte pengar att åka utomlans just nu men jaa jag vill ändå och man kan ju alltid hoppas . aantingen vill jag att det ska bli sommar och varmt eller så vill jag åka utomlans . men mest utomlans och komma hem när det är sommar haha för då slipper man ju kylan haha :) jag hatar när det är kallt jag hatar att ha mkt kläder på mig ch jag hatar att frysa men mest av allt hatar jag när man måste gå i all ljup snö och det kommer upp på byxorna det blir som vatten och vattnet fryser nästan till is asså skit det är så piss så det finns inte . iallfall jag hatar kyla och vinter . nu kommer det lite bilder på hur jag tycker att ärlden ska se ut hela tiden haha  <3 : 
 


jaa så här skulle ju sverige också se ut tycker jag ! gud vad skönt , just nu skulle jag bara vilja ligga på stranden och bada i ett varmt vatten och sola ( även fast än jag aldrig blir brun haha )

kramar och pussar !

melodifestivalen del 1

halloj !

nu sitter jag  matilda , mamma , victor och pappa och tittar på melodifetsivalen och det har ju inte derekt varit bra hit tills :O jaja vi sitter här och tittar och väntar på att det ska komma en bra låt .. vi väntar haha :) just nu är det en gammal som sjunger och han är inte bra tycker jag men han har presis slutat sköönt ! haha :) nu är det en tjej som sjunger . hon var väl rätt så okej men låten ör för långsam för mig .. jag antar att jag är för michael jackson beroende för att gilla någon annan haha :) <3 nu ska det vara ännu en uy och han är typ flintis med en röd och vit kofta på sig under en liten interjuv ! han sa att han och hans kompisar tyckte att dom var grymma som fan vet ni vem det ör jag snackar om ?  nu har han börjat oite smått han rappar ju fett coolt ! nej men han ´var fel för att rappa han hade inte utseende ! puss

design !

jag Behöver Någon som kan Hjälpa mig med Att design fixa min et funkar INTE asså jag är så arg på min blogg. den funkar Liksom ite som den ska. Bajs bajs bajs bajs, skit korv tycker jag Att det är ska vara Matilda Hjälpa mig sen haha! Puss

 

stallet !

halloj !

idag ska jag till stallet och titta på hanna och matilda när dom rider för matilda ska sova hos mig . bra va ? jag ska ta bilder massor av bilder som kommer att komma upp på bloggen . om ni vill se ve matilda är så gå in på www.hugsandkisses.webblogg.se :) puss hej


mysig morgon !

hej !

nu har jag gått upp och har presis ätit frukost vilket var gröt , proviva och kokos tee' .  men innan så tog jag på mig kläder det blev min this is it tröja och ssen mina freed perry byxor det var jätte skönt . jaja jag har iallfall laddat upp alla mina låtar på datorn nu och det är så att det är ju bara michael jackson haha oj så det kan bli haha ;) nej men jag sitter och lyssnar nu på another part of me den är grymt bra och jag älskar den skit mkt . han låter ¨så stark och arg cooling ! jaja ska lägga ut lite bilder snart .hmm jag är inte speciellt snygg :Pmin älskling orkar inte rotera :)bajs den här gick inte att rotera !

puss hej


ostbågar !

nu sitter jag och tittar på lets dance och äter ostbågar mmm.. gott va ?? haha jag älskar det har liksom aldrig fått äta det så mkt så jag blir jätte glad när vi har det hemma haha ! men iallfall nu istter jag och njuter ! puss

mm gott :)

 hm nu vart det för mkt :O


sorry för autfiten !

jaa det blev så attt jag inte hade på mig kläderna jag la ut för att jag tyckte inte att jag var så bekväm i dom idag . känndes liksom inte rätt fattar ni haha ?jag tror inte att hon är så bekväm heller ;O

morgon och autfit !

godmorgon alla söta rara läsare ! jag sitter hema och jag har borstat håret sminkat mig och klätt på mig så nu sitter jag och äter frukost .. men iallafall så ska ni få lite bilder på dagens autfit  sen ska jag till stallet så jag tror att jag inte kommer att blogga först än jag kommer hem om jag inte hinner göra det i skolan . men iallfall jag ska gå till bussen om 20 minuter så jag hinner inte blogga mkt mer puss :)suddig bild med crocker jeans från jcadidas kofta brun och vit som ni ser och sen en vit t-shirt under !

oturs dag

haha jaa idag har det verkligen varit en riktigt oturs dag . först så måste jag gå upp jätte tidigt för att jag ska åka med pappa som inte tänker åka för sent för att det tydligen ska vara för halt på vägen , så att det skulle ta dubbelt så lång tid att åka till skolan och lämna mig och victor . sen då ringer mamma när hon presis har åkt iväg och säger att hon ligger i diket vid säby vi ba va :O här kommer lite bilder som jag tog då :jaa man ser inte bar alls på bilden men det som blinkar där nera i diket är då mammas bil och sen är det mamma som står där med rexlex sak på sig . men sen var det ngon som hade kört av vägen lite efter mamm aoch han hade sovit i bilden när han körde och då ringde någon och sa att någon hade svimmat vid rattan men han kom upp innan dom han komma med ambolanser och så . men då tog dom fel så det kom ambolanser brandbilder och poliser till mamma och helikoptrar haha :P hon var till och med på radion !


sen bar det av till skolan när vi hade lämnat mamma i snödrivorna . vi lämmnde victor först och det gick bra det var ing krockar på vägen dit ( som tur var ) . kom till skolan hade so , idrott, no, matte och slöjd idag . det gick bra på alla lektioner men jag har börjat bli lite " tonårstrött" som mamma säger så jag orkar ingenting blir trött så himla snabbt, ! här kommer bilder från skolan :


alva sitter och pratar om någonting på son och jaa hon verkar inte tycka att det är jätte kul att vara med på foton :)dumma alva som förstörde min fina bild ( ska be carro att skicka den som vanligt till mig igen hihi )

sen skulle vi ha slöjd och det är ju inte derekt mitt favorit ämne om man säger så .. men som tur var skulle elin till sjuksyster och hon ville inte gå dit själv så jag hängde på :) så japp jag satt där när skolsyster tittade på hennes arm och knä sammtidigt passade jag på att ta lite foton som kommer här :elin visar vart hon har ont haha det är bra att vara tydlig !fina lilla jag som sitter och väntar !elin och hennes lilla knä samt skolsystern :)

sen fortsätter oturen med att när jag ska ta bussen så om ni vet vart rosenmalm ligger så finns det en väg upp när man ska åka till håkans väg . där fastnade våran buss där man väljer vilken backe man ska in till ( där man kör in till alva blockerade den ) asså det var helt muppat . jag fick gå till mammas jobb och vara med cilla medans jag väntade på att mamma kunnde komma . jag fick åka hem med dennis om jag ville men jag och mamma skulle ju ändå till stallet så jag sa nej tack men tack ändå då sa han okej :P här är då bussen :den blockerar vägen för en kille som ville komma fram .sitter fast i snön !jaa den sitter där den sitter !som sagt ...

sen så åkte jag och mamma mot stallet . och då kommer nästa otur . när vi kommer till ålstäket så är det helt stilla alltså en kö som står helt silla . och jaa där sitter vi och kommer ingenstans där satt vi i ca 45 minuter innan det släppte och vi kom därifrån . efter det tog vi ut engar för att kunna äta i stallet. nu kommer nästa otur. när vi kommer till evlinge vägen så har 462 fastnat i snön den också så vi får backa ut till stora vägen . sen skulle vi åka in i området och åka runt liksom . men vi hittar inte där så mamma fick ringa min ridlärare andrea haha jaa så hon fick gayda oss samtidigt som longsherade sambo. :P

sen skulle jag rida och jag fick dennis . vi skulle hoppa och han kan ingenting andrea sa att det var ett under att han ens kom över bommarna för han hade ingen aning om vad han gjorde . han fattade ingenting han bara gick och snubblade så det gick inte så bra för oss haha men jag kommer inte behöva ha honom på hoppningen som tur är . men han kommer nog att bli rolig med mkt träning !

puss ! det vart ett långt inlägg men det är för att jag är så dålig på att uppdatera :)


ny frisyr :)

hejsan svejsan :) idag har jag då varit i skolan det var bara jag och carro idag för att moa och alva var sjuka inte kul . vi var bara 21 elever idag skönt va? haha ! men jaja jag har iallafall varit och klippt håret idag och jag är så grymt nöjd med hur det blev hihi jag tänker inte lägga ut bilder jag vill att ni ska se när jag träffar er puss hej :)det kanske blev så här ....eller så här....eller så här..eller så här..eller så här ..


nej det blev så HÄR !
kramisar

nu är jag smartare :)

nu sitter jag och pluggar skit tråkigt alltså haha :) jag pluggar engelska och det är inte kul alls men jag måste ju kunna glosorna imorgon haha :) men jag kommer öndå inte att fixa det för jag är inte speciellt smart så det går inte riktigt in i min hjärna om man säger så <3

 suddig :P

jag läser lite till :)

 men alla dom här skulle jag aldrig orka :P

skolan var det ja :)

japp jag har ju varit i skolan idag dåra . det var kul alla var där idag ingen var sjuk skönt så det var julia moa carro och alva dom bästa av dom bästa haha :) men iallfall så hade vi ju sovmorgon idag men jag hinner ju inte med den sena bussen så jag tog bussen som gick 08.18 och nu tänker ni säkert att jag kunnde ju blogga då men jag hann inte, jag gick upp senare istället :)

vi hade svenska först och det var ju otroligt tyst asså vi har nog aldrig varit så tysta som vi var då haha det var fett grymt alltså . sen så hade vi no en skit lång lektion och det känndes som att det tog en evighet innan den var slut för mats pratade och pratade hela tiden haha det hade i chockat mig om jag hade somnat :P

aftar that gick vi ner och åt lunch det var super äckliga fiskpinnar som var kletiga inte bra inte bra dom ska vara goda ju plus att jag åt det till middag igår så jag tyckte inte att det var speciellt kul haha :)

sen hade vi matte och det gick väl bra inte så mkt att prata om . lektionen efter det var det musik och det gick också bra i början men sen fick han ett jävla damp ubrott alltså musik läraren för att moa ville ha fötterna på en stol haha det var lite mupp . jaja jag hatar han vill ha tillbaka oscar faktiskt .haha jag tror att moa ( till höger ) vann haha :)moa och alva på lektionen :)haha alva du är super sööt :)


moa och alva :)

hejsan :) men iallfall ! jag har iallfall presis varit med moa och alva ! hinner nte blogga mer puss

haha rolig :)

haha vet ni vad jag kom på nu! haha det var igår När jag var hemma hos moa så satt vi i hennes säng och jag tog upp hennes kudde och det Låg en anka Där och jag ba "åå Men vem var det som gömde sig här" och tog upp den i Moas ansikte det Var Så jävla kul haha:) men ja iallafall så Höll jag på så och ba hm undrar vem som är pappan haha kanske Paul Anka eller ja till och med Anna Anka haha det var så jäkla kul ni kankse Int fattar Hur kul det är män asså Det är så himla kul:) jag Höll på Att garva ihjäl. och sen sa mo aatt hennes storebror kanske kunnde slå mig om han Märkte Att vi hade hans dator och jag fick panik haha så jag satt typ I ett hörn och allting och han ba garva Men jag fattade ingenting haha det var så jävla kul:)!

nej Inte en Sådan här Anka: P

men det var en gosedjurs anka :)

hissar och dissar :)* Att vara sjuk

* Jobbiga och långa Läxor

* Tråkiga Läxförhör

* Når det integ är Några roliga tv Matematisk på tv

* När kompisar Int svarar på msn eller på sms

* När folk Int fattar vad man Menar

* Att planera Någonting som sen Int blir vill som man

* Att missa bussen* fruktsallad både gott och nyttigt ( om man inte har grädde och choklad på som jag ) :P

* mysiga fleectröjor som man aldrig vill ta va sig ;)

* att sova haha det är ssssåååååååå skönt :)

* tulpaner dom finns i alla färger luktar gott och man kan ha dom överallt :)

* olika färger på fina fina nagellack :)

* att sova hos kompisar :) det är kul och man tycker att det är mysigt

* fina namn :)

* bellman skämt , det r så kul även fast dom inte är roliga så är dom det

puss


tror att jag ska !

Nu har jag Nästan bestämt mig. jag ska nog åka och ta till stallet idag iallafall det känns såm Att jag är super dum mot natta Liksom hon får Göra allt åt meggie så jag får väl helt enkelt ta och åka ut och rida på den lilla skitskrutten haha:) jaja jag vill ju rida Men jag har ju presis dt bästa måendet För det män jag behöver ju inte våra igång hela tiden Jag kan ju Lika gärna bara Trava och skritta eller Någonting Liksom hon ska ändå gå hela veckan så Att det gör ju Liksom ingenting! Hon ska ju ändå gå restan av veckan så Att jag kan ju lata henne gå lite mindre idag det Skadar ju ingen Liksom:) Hon kanske Liksom är lite piggare Än vanligt imorgon men det tar ju ingen Skada det är ju bara lite roligare:)!

men ändå hon är ju Int van Att gå så himla mkt så Att Liksom hon tycker nog bara Att det är skönt. Jag har skit tråkigt Måste hitta på Någonting Att asså skriva om: P

jo nu ska jag Lägga ut lite bilder på mig Meggie och haha moa lite:) Det blir nog bra så kanske det här inlägget Int blir Lika tråkigt bild som utan!Meggie:) den här bildentog jag första gången jag red henne Det var helt självklart Att jag skulle bli medryttare på henne Hon var perfekt!Meggie:) Tänk Inte på den lilla tjockisen står som brevid: Oälskling Bilden är Tagen Innan dressyr tävlingen på henne och jag Trodde Att hon aldrig skulle bli ren haha; Pja nu var hon lite Finare!jag orkar inte att roltera bilden men det är min lilla plutt häst iallfall :)

puss hej leverpastej det blev inte några bilder på meggie och mo akom jag på men jaja det vart på meggie och mig haha tjockisen haha <3


lunch :)

min lunch för dagen r köttbulle macka haha jag har gillat det ända sen jag var skit liten och har nte ätit det på en evighet så idag blev det det !

glass :)

asså skit vad jag är sugen på glass med frukt på :) mm vad gott hahaha jag ska be mamma att köpa det innan hon kommer hem skit asså glass glass glass is tora lass lass lss ja jag är galen i glass ! haha har ni hört den låten?gott gott :)


den här var inte like frestande tycker jag :)dom här ser mkt goda ut :)mm det här ser gott ut men det är lite mkt choklad för min smak :Psamma sak med den här den ser god ut men jag är ingen chokladsås tjej <3den här därimot ser skit god ut :) <3den här såg god ut :)


min favorit ! :D hur god ser inte den här ut att vara joo ski god <3

jag vet jag är skit osmart som ligger och suktar mig själv men jaja :)


sjukling :)

jaa nu ligger jag hemma och är sjuk det är ju inte så super kul tycker jag . asså jag mår illa och har ont i huvudet jag vet att man inte borde sitta vid datorn när man har ont i huvudet men jag har så grymt tråkigt för föräldrarna får ju inte vara hemma om man är över 11 år så haha jaa man har ju inte derekt någon att prata med ...! så idag kommer jag nog att blogga rätt mkt men jag kommer inte att lägga ut bilder på mig för jag ser helt förjävlig ut men jag kommer lägga ut massor av konstiga bilder som jag kommer att komentera för att jag tycker att det är kul faktiskt :) försöker att hitta någonting på tv men det är typ bara dåliga pogram det är inte så super kul faktiskt :( men nu hittade jag att det är djurpoliserna det är faktiskt roligt innan tittade jag på dora utforskaren haha :P det är ju bara lite tråkigt hihi ! pussdet är liksom poliser som hjälper djur i hoston eller vad det nu heter haha :) <3

RSS 2.0