nu ska jag sluta !

jag ska nu sluta blogga på knasbomb för jag har skapat en ny blogg som heter www.aboutjulia.webblogg.se så gå in på den istället , den kommer att vara mer uppdaterad och mer skoj . puss <3

kanske raderar bloggen !

halloj ! har fått en komentar av mia och hon säger att vi kan starta en ny blogg tillsammans ( igen ) och jag tror att jag ska sattsa på det för jag har liksom tröttnat på den här bloggen så jag vill faktiskt göra det !

saker som jag behöver fixa :

jag har kommit på att jag verkligen behöver fixa och köpa saker . asså jag har ingenting som jag behöver just nu . ja nu ska ni få reda på vad det är . :)

en kalender : jag måste ha en kalender . jag glömmer alltid bort saker jag måste göra vilket en kalender är till för att man INTE ska göra . ja så det behöver jag verkligen ! :) källa :www.redovisningshuset.se



ridstövlar : jag måste ta reda på när mina ridstövlar kommer hem . asså dom har varit på lagning eftersom att dom gick sönder när jag red ! hmm inte bra . ;) det är inte sånna stövlar som på bilden men nästan .



Väst ; jag ska ta reda på hur mkt en väst med "rutor" kostar för jag har en försäkreing på mina grejor och jag kan köpa en väst i stället för en hjälm som jag förstod det typ så jag ska se om jag kan få ihop det :) !




puss <3 :D


vädret .

hmm asså jag är inte helt nöjd med det här vädret just nu . det ska ju vara super varmt men det är ju fan molnigt här . jag vill inte ha moln jag vill ha en klarblå himmel mede stor sol , jaja jag får hoppas på det lite längre in på dagen . men jag undrar faktiskt om det kommer att vara så här under hela sommmaren asså så här varmt . förståss blir jag glad för att det är jätte bra badväder men jag blir satidigt inte glad eftersom att alla växter och allt typ torkar ut .


källa google.se <3

asså jag vet inte ....

jag vet inte riktigt jag tror att jag ska lägga ner min blogg faktiskt vi får se liksom , kanske hittar någon att dela en blogg med . jag ska ta och smsa några kompiar och titta om dom villl dela en blogg med mig ! <3


pheobe !

nu är min för alltid älsking med en ny julia och en ny viktor . pheobe jag älskar dig och jag glömmer dig aldrig ! <3

RSS 2.0