dom kom igår !

hejsan :)


igår kom dom ! nu ska jag berätta hela historien.

det första vi märkte var att hon pep och att hon letade efter en plats. tillslut valde hon att hon ville ligga i mammas garderob sen gick det snabbt.

hon började få värkar efter cirka 5 minuter och det var nog det som såg jobbigast ut.hon ville inte ligga ner och inte sitta hon tyckte att det var så himla jobbigt.

efter ett tag brjade hon att krysta. den fösta ungen var på väg ut. den kom med bakdelen först vilket är ovanligt men det funkar. först kom det ut en tass och en liten svans. efter det fortsatte hon att krysta på och det kom ut en liten vit och grå kattunge som vägde 100 g och var ungefär 10 cm lång.

efter det var det dags för nästa. den kom också ut med bakdelen först konstigt haha . jaja den var lättare att trycka ut. det blev en svart ich vit. den är mest lik tess av alla tre. den vägde också hundra g och var ca 11 cm. den här kattungen var vit runt halsen som en halsduk och den är jätte sööt.den kallas just nu för issa.

sen var det dags för den sista lilla ungen. den gick allting super lätt med. den kom också ut med bakdelen det var liksom bakdelssyskon haha. jaja den här ungen såg inte ut att leva och vi blev skräckslagen. den såg inte ut att andas rätt men när tess hade tagit hand om den så såg vi att den mådde bra. den här kattungan är vit med gråa prickar på bakdelen och samt en prick på huvudet. den vägde 90 gr och är ca 9 cm tror jag. jag tror att den här är mest lik sin pappa som vi såg utanför idag.

på kvällen tittade vi till dom igen när vi hade ätit och så och då låg dom där och kröp omkring runt sin mamma hela tiden. haha nr ett asså lille grå är super pigg han krålar sig omkring tess och typ piper och jaa han är helt pucko. haha jaaja ni ska få bilder idag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0